TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag Αντικαταστάσεις (aSc Substitutions) - Πρώτα Βήματα

"Αντικαταστάσεις" - Με μια γρήγορη ματιά
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif sk.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Η εφαρμογή των αντικαταστάσεων είναι πολύ απλή και οι βασικές της λειτουργίες μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω 3 "βήματα":


Βήμα 1.
Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε απόντες εκπαιδευτικούς/τμήματα ή τις μη διαθέσιμες αίθουσες.

Βήμα 2.
Με βάση το ωρολόγιό σας η εφαρμογή εμφανίζει τις διδασκαλίες που θα πρέπει να αντικατασταθούν/καλυφθούν. Κάντε κλικ στη λίστα για να επιλέξετε μία συγκεκριμένη διδασκαλία.

Βήμα 3.
Η εφαρμογή εμφανίζει τους πιθανούς εκπαιδευτικούς που μπορούν να καλύψουν την επιλεγμένη διδασκαλία. Επιλέξτε έναν κάνοντας διπλό κλικ πάνω στην γραμμή του/της. Στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται οι πιο "κατάλληλοι" εκπαιδευτικοί για να καλύψουν το μάθημα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε επιθυμείτε ανάλογα με την κρίση σας.

Αυτό είναι όλο!
Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε αντικαταστάσεις της ημέρας, μηνιαία στατιστικά ή να δημοσιεύσετε την αντικατάσταση στην online εφαρμογή του ωρολογίου.

Φυσικά, οι "Αντικαταστάσεις" σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε πολλά περισσότερα, όπως να παρακολούθείτε τους διάφορους λόγους απουσίας ή τους τύπους των αντικαταστάσεων, να καλύπτετε τις επιτηρήσεις των αιθουσών κλπ. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι γρήγορη, αλλά και χρήσιμη για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Δείτε επίσης:
Πως καταχωρώ τους εκπαιδευτικούς που απουσιάζουν;
Πως καταχωρώ αντικαταστάσεις;
Τυπώνοντας ημερήσιες και συνολικές αντικαταστάσεις


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 127531 φορές.3806 / 127531
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο