TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables Online - Κύρια Θέματα

Καταστάσεις ωρολογίου προγράμματος
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif sk.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif

Κάθε αρχείο ωρολογίου προγράμματος που ανεβάζετε στο Timetables Online μπορεί να βρίσκεται σε μία από τις παρακάτω 3 καταστάσεις:

- Αποθηκευμένο αρχείο
Όταν "ανεβάζετε" ένα νέο αρχείο ωρολογίου προγράμματος στο Timetables Online θα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.
Τα επιμέρους ωρολόγια προγράμματα (τμήματα, εκπαιδευτικοί κ.τ.λ.) σε αυτή την κατάσταση είναι ορατά μόνο από τον διαχειριστή της εφαρμογής.
Πως μπορώ να αποθηκεύσω online το ωρολόγιο μου;

- Πρόχειρο ωρολόγιο πρόγραμμα
Μόλις στείλετε για πρώτη φορά ένα αρχείο ωρολογίου που έχετε αποθηκεύσει σε εκπαιδευτικούς, αυτό θα αλλάξει την κατάστασή του σε "Πρόχειρο ωρολόγιο".
Το ωρολόγιο σε αυτή την κατάσταση είναι ορατό στους εκπαιδευτικούς που το έχετε αποστείλει.
Πως μπορώ να στείλω το ωρολόγιο πρόγραμμα στους εκπαιδευτικούς;

- Επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα
Μόλις δημοσιεύσετε το ωρολόγιο πρόγραμμα, η κατάστασή του θ’ αλλάξει σε "Επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα". Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ωρολόγιο χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα από το σχολείο. Μπορείτε να καθορίσετε το εύρος ημερομηνιών στις οποίες το ωρολόγιο είναι έγκυρο, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να έχετε πολλαπλά επίσημα ωρολόγια κατά τη διάρκεια ενός σχολικού έτους. Το πρόγραμμα σε αυτή την κατάσταση είναι ορατό σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας - τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στο κοινό (π.χ. μαθητές / γονείς) και μπορείτε να ελέγξετε ποια από τα μέρη του ωρολογίου θα είναι ορατά ανάλογα με τον τύπο χρήστη (εκπαιδευτικός / κοινό).

Δικαιώματα χρηστών
Η κατάσταση του ωρολογίου καθορίζει ουσιαστικά αν το πρόγραμμα είναι ορατό στον επισκέπτη της σελίδας, καθώς και ποια από μέρη του (τμήματα, εκπαιδευτικοί, κ.τ.λ.) είναι ορατά.
Πώς μπορώ να προσαρμόσω την εμφάνιση των ωρολογίου προγράμματος στο Timetables Online;

Σημείωση: Εάν θέλετε να αποκρύψετε εντελώς το επίσημο ωρολόγιο τους επισκέπτες της σελίδας σας (χρήστες χωρίς κωδικό πρόσβασης), απλά αποεπιλέξτε όλα τα check-boxes στην στήλη "Ορατό".

Πώς να αλλάξετε την κατάσταση του ωρολογίου με το χέρι
Συνήθως, θα αλλάξετε την κατάσταση του ωρολογίου μέσα από τους οδηγούς των λειτουργιών "Αποστολή" και το "Δημοσίευση". Ωστόσο, αν πρέπει να αλλάξει την κατάσταση του ωρολογίου με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία", αφού επιλέξετε το ωρολόγιο πρόγραμμα που θέλετε από το παράθυρο της Διαχείρισης.



Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 71708 φορές.3180 / 71708
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο