Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

flag aSc Rozvrhy - Semináre

Na čo slúžia semináre?
Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif bg.gif

Semináre sú špecialny typ hodín, pri ktorých je možné presne určiť ktorí jednotliví žiaci z triedy chodia na ktorú hodinu. Program kontroluje kolízie medzi hodinami na základe tohoto priradenia žiakov ku seminárom. Týmto sa semináre líšia od obyčajných hodín, kde sú žiaci chodiaci na hodinu určený pomocou skupín v triede.

Vo väčšine prípadov si pri zadávaní hodín vystačíte so zadávaním pomocou skupín, napríklad Chlapci/Dievčatá, 1.skupina/2.skupina. Vyhnete sa tým nutnosti zadávať do programu všetkých žiakov a priraďovať ich hodinám.

Ale v prípade niektorých komplikovanejších delení je nutné zadať hodiny ako seminárové. Týka sa to najmä voliteľných predmetov. Situácie kde si žiaci vyberajú jeden voliteľný predmet sa väčšinou dajú zadať pomocou skupín, ale ak si žiaci vybarajú viac predmetov, situácia býva komplikovaná a treba použiť semináre.

Pozri tiež:
See also:
Ako zadať seminárové hodiny
How can I add students
How can I input students picks
How to create courses for subjects
Práca so seminármi v rozvrhu
How to generate timetable with students
The student’s timetable view
Pending students view


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 230857 krát.17821 / 230857
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok