TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables - Σεμινάρια

Δουλεύοντας με τις διδασκαλίες σεμιναρίου στο ωρολόγιο πρόγραμμα.
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif bg.gif

Η χρήση των καρτών των σεμιναρίων στο ωρολόγιο πρόγραμμα είναι παρόμοια με την χρήση των κανονικών καρτών. Υπάρχουν μερικές μόνο διαφορές:

Η πρώτη διαφορά είναι στον τρόπο που εμφανίζονται οι κάρτες. Οι κάρτες που αφορούν Σεμινάρια εμφανίζονται στο πλέγμα του ωρολογίου προγράμματος και στην γραμμή του κάθε τμήματος, ως οριζόντιες μικρές λωρίδες.


Στις περισσότερες περιπτώσεις των διδασκαλιών σεμιναρίων οι κάρτες τους εμφανίζονται σαν μία οριζόντια λωρίδα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστούν σαν περισσότερες. Για παράδειγμα η διδασκαλία του μαθήματος SPS στην παραπάνω εικόνα εμφανίζεται ως δύο λωρίδες. Αυτές δεν είναι τυχαίες, καθώς διανέμονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σαφές με την πρώτη ματιά ότι οι διδασκαλίες των μαθημάτων του σεμιναρίου μπορούν να πάνε μαζί (ίδια ώρα). Αν οι κάρτες των 2 σεμιναρίων "ταιριάζουν" αυτό σημαίνει ότι οι διδασκαλίες μπορούν να τοποθετηθούν μαζί στην ίδια θέση (ίδια ώρα). Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε σημαίνει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας μαθητής ο οποίος παρακολουθεί και τα δύο σεμινάρια και έτσι οι διδασκαλίες τους δεν μπορούν να είναι την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα είναι δυνατόν να μετακινηθεί η διδασκαλία του μαθήματος SPS μία θέση πριν, αλλά όχι στην επόμενη, επειδή εκεί βρίσκονται οι διδασκαλίες των μαθημάτων INF και SED.

Συμβουλή: Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο CTRL στο πληκτρολόγιο σας μπορείτε να μετακινήσετε όλες τις κάρτες των διδασκαλιών των σεμιναρίων που είναι τοποθετημένες την ίδια ώρα.

Μια άλλη διαφορά όταν εργάζεστε με τις κάρτες των διδασκαλιών σεμιναρίου, είναι ότι αν προσπαθήσετε να τοποθετήσετε μία κάρτα με το χέρι σε κάποια θέση όπου υπάρχει ήδη κάποια άλλη διδασκαλία σεμιναρίου, μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Ανακατανομή μαθητών στις ομάδες σεμιναρίου


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 116902 φορές.2814 / 116902
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο