TimeTables - Online Help

This article is available in: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif bg.gif

Ако знаете, че даден учебен час трябва да бъде в определено време, т.е. неговата карта трябва да бъде на определено място, може да заключите картата на това място като кликнете върху нея с десния бутон на мишката. Заключената карта има малка ивица в долния десен ъгъл:

Заключването на карти има две предимства:
- позицията на картата няма да се променя, когато премествате карти ръчно;
- генераторът не премества заключени карти.

Но имайте предвид, че по принцип заключването на карти не е добра идея. Заключването на карта на недобра позиция може да попречи на завършването на разписанието. Ако съществуват най-малко две възможности, къде да бъде поставена дадена карта, тогава е по-добре да поясните на генератора, къде може да бъде поставена тази карта.

Може да заключвате/отключвате карти като използвате командите от меню Разписание, или като използвате десния бутон на мишката върху картата, заглавния ред на реда или колоната.

Виж също:
В 4A клас Биология трябва да е само в сряда (Биология не може да е в сряда)


This article helped me This article helped me
This article is not understandable This article is not understandable
I am looking for something else I am looking for something else

This article was viewed 118792 times.2195 / 118792
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Previous article Back to aSc Timetables help index Next article