Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

flag aSc Suplovanie - Prvé kroky

Tlač dnešných a súhrnných suplovaní
Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Po kliknutí na ikonku tlače v hornej časti obrazovky uvidíte zoznam možných tlačových výstupov.

Zostavu pre tlač si možete zvoliť v okne výberu:

Môžete vytlačiť:
Dnešné suplovania – táto informácia je určená učiteľom. Môžu tak vidieť, čo majú suplovať a vy si môžete tento papier nechať ako zálohu suplovania.
Dnešné suplovanie - Informácie pre žiakov – tento papier je určený pre žiakov. Tento papier môže byť niekedy dokonca najžiadanejším na škole. Na každej škole skupina žiakov každé ráno striehne, ktorý učiteľ dnes chýba.
Dnešné suplovania - alternatívny vzhľad - ako neskôr uvidíte, zobrazovanie suplovania je možné upravovať na zaklade Vašich potrieb. Rôzne stĺpce, zoraďovanie, veľkosť písma. Takže táto zostava jednoducho umožnuje mať predpripravený alternatívny vzhľad tlače suplovania.
Súhrn suplovaní - táto zostava zobrazuje súhrn suplovaní, ktoré učiteľ suploval vo vybranom časovom úseku.
Súhrn chýbajúcich učiteľov – rovnako ako predchádzajúci súhrn; vytvorí súhrn koľkokrát daný učiteľ chýbal a z akého dôvodu. Tu máte aj extra možnosť počítať nadčasové hodiny, z ktorých učiteľ chýbal. Ak nadčasové hodiny nepoužívate, tak môžete toto políčko vynechať.


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 110119 krát.12982 / 110119
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok