TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables Online - Κύρια Θέματα

Πως μπορεί ο εκπαιδευτικός να δει τις αντικαταστάσεις του;
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif

Ο εκπαιδευτικός έχει 2 επιλογές για τον τρόπο προβολής των αντικαταστάσεών του:

1. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά την δημοσίευση των αντικαταστάσεων από τον διαχειριστή της εφαρμογής, ώστε να ενημερωθεί για τις αντικαταστάσεις του.

2. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να ανοίξει την ιστοσελίδα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου και στη συνέχεια να κάνει κλικ στο "Αντικαταστάσεις" και από εκεί στην επιλογή "Πληροφορίες για τους εκπαιδευτικούς". Ο εκπαιδευτικός δεν χρειάζεται να έχει συνδεθεί με τον κωδικό του για να δει τις αντικαταστάσεις:

Σημειώσεις:
- Ο διαχειριστής της εφαρμογής θα πρέπει να έχει δημοσιεύσει κάποιο ωρολόγιο πρόγραμμα, έτσι ώστε το σύστημα να γνωρίζει ποιο είναι το έγκυρο ωρολόγιο πρόγραμμα για την εν λόγω ημερομηνία. Διαφορετικά, δεν θα είναι σε θέση να εμφανίσει τις αντικαταστάσεις σωστά.
- Με τη δημοσίευση του ωρολογίου θα δημιουργηθεί επίσης το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης για κάθε εκπαιδευτικό ο οποίος αναφέρεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.
- Οι πληροφορίες σχετικά με την λογαριασμό σας (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) είναι διαθέσιμες σε κάθε email που λαμβάνετε από την εφαρμογή. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας , απλά πηγαίνετε στην ιστοσελίδα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου σας και από την επιλογή "Σύνδεση" κάντε κλικ στην ερώτηση "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;"


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 83818 φορές.2890 / 83818
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο