Tvarkaraščių programa - pagalba internete
EduPage - Pagalba Internete

flag aSc Tvarkaraščiai - Kas naujo

Kas naujo 2016 metų versijoje
Ši informacija yra šiomis kalbomis: gb.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Naujas Patarėjas

Naujas Patarėjas išanalizuos tvarkaraštį ir išvardins galimas problemas bei perspės, jei ras tokių problemų, kurios gali neleisti sudaryti pilno tvarkaraščio ir kurios turi būti pašalintos, prieš leidžiant programai kurti tvarkaraštį. Patarėjas taip pat parodys pasiūlymus, kurie padės išvengti potencialių problemų ir parodys, kaip įvesti duomenis tam tikrose situacijose.

Naujas vedlys, kuris padės įvedant naujo tvarkaraščio duomenis ir jo nustatymus

Mes pridėjome vedliui naujus skirtukus, kurie padės vartotojams įvesti tvarkaraščio nustatymus. Jis paprašys atsakyti į keletą pagrindinių klausimų apie mokymo įstaigos tvarkaraštį, ir tada pritaikys programos nustatymus, kad jie geriau atitiktų tvarkaraščiui.

Naujas langas mokinių pasirinkimams

Jis padės, norėsite rankiniu būdu suderinti individualių mokinių tvarkaraščius. Šiame lange galite perkelti mokinį į skirtingas grupes (kurso padalijimus), arba paprašyti programą pateikti alternatyvių seminarų pasiūlymų.

Naujos programos generatoriaus galimybės sudarant tvarkaraščius su mokinių pasirinkimais

Sukurti nauji pamokų sąryšiai, kurie padės greičiau sugrupuoti mokinius. Pavyzdžiui, mokytojas gali mokyti du skirtingus dalykus tą pačiu pamoką, jei yra užsirašę labai mažai mokinių, arba jei vieni mokiniai gali turėti daugiau to paties kurso pamokų per savaitę nei kiti, ir pan.

Didesnės dizaino galimybės

Dabar galima nustatyti daugiau spalvų, fonų spaudiniams, geriau išdėstyti elementus.

Pavadavimų programos modulis internete

Pavadavimų programa veikia ir naršyklėje, todėl jūs galite naudoti ją bet kuriame kompiuteryje / planšetėje, jei tik yra interneto ryšys. Be to, dabar ja gali dirbti keli žmonės vienu metu.
Jūs galite nuspręsti, kokią programą norite naudoti - internetinę ar kompiuterinę, abi yra prieinamos.

Nauji mobiliosios programėlės moduliai

Mobiliojoje programėlėje yra mokymo planų, pasiruošimo pamokoms moduliai, čia mokytojai gali paskirti testus, o mokiniai juos atlikti tiesiai mobiliaisiais įrenginiais.

Ją galite atsisiųsti iš čia:
http://mobile.edupage.org

Ir, kaip visuomet, daug mažesnių patobulinimų.


Ši informacija man labai padėjo Ši informacija man labai padėjo
Ši informacija nesuprantama Ši informacija nesuprantama
Aš ieškau kitos informacijos Aš ieškau kitos informacijos

Straipsnis peržiūrėtas 69243 kartų.3001 / 69243
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Ankstesnis straipsnis | Atgal į aSc Tvarkaraščiai programos pagalbos turinį | Kitas straipsnis