Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

flag aSc Suplovanie - Zadanie rozvrhu

Náš rozvrh sa počas roka zmenil. Ako to zadať do Suplovania?
Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Jednoducho do Suplovania pridajte nový rozvrh:

Postup je rovnaký ako pri pridaní prvého rozvrhu.


V tomto prípade sú tu ešte naviac 2 možnosti:
1. Môžete zadať obdobie, od ktorého tento nový rozvrh platí a bude používaný na vašej škole. Zadávate iba začiatočný dátum. Ak chcete, aby tento nový rozvrh bol platný iba jeden týždeň, tak jednoducho pridáte tento nový rozvrh a potom pridáte predchádzajúci rozvrh, každý so svojim začiatočným dátumom.

2. Prekopírujte služby a voľno: pre každého učiteľa môžete v programe Suplovanie zadať služby a voľno. Keď pridávate nový rozvrh, môžete povedať, že chcete mať tieto služby a voľno rovnako ako boli predtým, alebo že ich chcete zadefinovať nanovo. Ak nový rozvrh je úplne iný, potom nemá význam nechávať predchádzajúce informácie. Ak je rozvrh zmenený iba trochu, potom môžete predchádzajúce služby znovu použiť a nemusíte ich znovu zadávať.

Kliknite OK a váš nový rozvrh uvidíte v Suplovaní:

Môžete pridať absencie a vytvoriť Suplovanie pre akékoľvek obdobie. Avšak teraz už program bude vedieť pre aké obdobie, ktorý rozvrh sa použije na vyrátanie suplovania.

Poznámky:
- ak zadáte, že nový rozvrh bude platiť od 11. novembra potom všetky suplovania po 11.novembri budú vymazané. Údaje pred 11.novembrom zostanú nedotknuté.
- po pridaní rozvrhu, program skontroluje a môže vám zobraziť nejaké odkazy. Napríklad, povie vám, že nový rozvrh má viac učiteľov, alebo že niektorí učitelia tam zas chýbajú.

Prosím, pozrite si tiež:
Ako zadať rozvrh, aby program Suplovanie vedel, ktorý rozvrh používame?
Niektorí učitelia odišli zo školy? Ako ich odstrániť zo Suplovania.


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 116005 krát.12919 / 116005
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok