Tvarkaraščių programa - pagalba internete
EduPage - Pagalba Internete

Ši informacija yra šiomis kalbomis: gb.gif sk.gif de.gif es.gif fr.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif bg.gif

Pamokas galima redaguoti, keičiant jų informaciją viršutinėje lango dalyje (pamokų redagavimo panelėje):

1) Šioje dalyje yra informacija apie pasirinktas pamokas - klasė ir disciplina (arba kelios klasės ir disciplinos, jeigu išsirinktos kelios gardelės).

2) Čia įrašomas pamokų skaičius. Išsirinkite šį lauką su pele, įrašykite reikiamą skaičių ar skaičius ir paspauskite Enter.

Pastaba: Pamokų skaičių galima įrašyti ne tik šiame lauke, bet ir tiesiogiai pasirinktoje pamokos gardelėje. Tokiu atveju Enter spausti nereikia. Žiūrėkite: Pamokų įvedimo formatai

3) Parodo klasės grupių pavadinimus, jeigu klasė šiai disciplinai yra padalinta į grupes. Galite pasirinkti, ar pamoka vyks visai klasei, ar tik grupei, pažymėdami paukščiuku šiuos pasirinkimus.

4) Čia galite pasirinti mokytoją šiai disciplinai. Paveikslėlyje parodyta, kad pamoka yra padalinta į dvi grupes šiai disciplinai, todėl yra du laukai - kiekvienai grupei.

Paspaudus šį lauką, atsivers mokytojų sąrašas, iš kurio galėsite pasirinkti reikiamą mokytoją. Šiame sąraše taip pat rodomas bendras jau paskirtų pamokų mokytojui skaičius.

Pastaba: Mokytoją pasirinkti galima ir taip: pasirinkus reikiamos pamokos gardelę su pele, paspauskite pirmąją mokytojo vardo raidę - šiai pamokai bus paskirtas mokytojas, kurio vardas prasideda šia raide, dar kartą paspaudus tą pačią raidė - sekantis mokytojas iš sąrašo, kurio vardas taip pat prasideda šia raide. Mokytojai bus rodomi viršutinės panelės mokytojų sąrašo lauke.

5) Pasirinkimai - čia galėsite padaryti kitus pakeitimus. Žiūrėkite: Pamokų redagavimas - Pasirinkimai

Pastaba: Išsirinkus kelias gardeles vienu metu, gali būti matomi ne visi čia išvardinti laukai, tai priklauso nuo pasirinkų gardelių.

Taip pat žiūrėkite: Ką reiškia pamokų tinklelio gardelių spalvos?


Ši informacija man labai padėjo Ši informacija man labai padėjo
Ši informacija nesuprantama Ši informacija nesuprantama
Aš ieškau kitos informacijos Aš ieškau kitos informacijos

Straipsnis peržiūrėtas 124458 kartų.5908 / 124458
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Ankstesnis straipsnis | Atgal į aSc Tvarkaraščiai programos pagalbos turinį | Kitas straipsnis