Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif fr.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif bg.gif

Vybrať učiteľa na dozor môžete kliknutím na daný čas dozoru v pohľade "Dozor v miestnostiach" (menu Pohľad/Zvoliť/Dozor v miestnostiach):

Menu, ktoré hneď vyskočí, ukáže všetkých učiteľov, ktorí v danom čase môžu mať dozor. Učitelia sú zoradení tak, že tí, ktorí sú najvhodnejší na dozor, sú zobrazení ako prví v zozname. Farebné štvorčeky (1) informujú o hodinách učiteľa pred a po dozore. Zelená farba znamená, že učiteľ vyučuje v triede, ktorá je blízko, modrý štvorček zas, že učí v nejakej inej triede. Ľavý štvorček predstavuje hodinu pred dozorom a pravý zas po dozore. Červený štvorček (2) znamená, že učiteľ má v tom čase dozor v inej triede. Čísla za menami učiteľov znamenajú koľko dozorov už má daný učiteľ priradených (minúty/počet).

Pri pohybe myšou v tomto popup menu uvidíte v hornom riadku rozvrh daného učiteľa (3). Tento rozvrh vám ukazuje, v ktorej učebni učiteľ učí. Zobrazuje aj, kedy má učiteľ dozor v tejto miestnosti (4), v inej miestnosti (5), a pozíciu, na ktorú práve priraďujete dozor (6).

Pozrite tiež:
Vygenerovať dozor v miestnostiach


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 130014 krát.14586 / 130014
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok