TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables Online - Άλλα θέματα

Η δική σας μετάφραση
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif

Η επιλογή Η μετάφρασή σας χρησιμοποιείται για να μεταφράσετε τα κείμενα από Αγγλικά στην δική σας γλώσσα ή για επεξεργαστείτε τις μεταφράσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Πρόσβαση στην επιλογή:

Για να δουλέψετε με μεταφράσεις πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστές. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ορίσει την γλώσσα τν οποία θέλετε να επεξεργαστείτε. Μετά κατευθυνθείτε στο μενού Προσαρμογή και ανοίξτε Η δική σας μετάφραση.

Δουλεύοντας με την επιλογή.

Βρείτε το κείμενο:
Στο ανοιχτό παράθυρο μπορείτε να δείτε τα κείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω κουμπιά:
Εμφάνιση των μεταφράσεών μου - εμφανίζει μόνο τα κείμενα τα οποία έχετε μεταφράσει χρησιμοποιώντας την λειτουργία αυτή.
Εμφάνιση πρόσφατα χρησιμοποιημένων - Από την στιγμή που ενεργοποιήσετε την επιλογή θα αποθηκεύεται ποια κείμενα επεξεργάζεστε.
Εμφάνιση μη μεταφρασμένων κειμένων - Εμφανίζει όλα τα κείμενα που δεν έχουν μεταφραστεί στην γλώσσα σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την μπάρα αναζήτησης. Για να αναζητήσετε κείμενα στην γλώσσα σας πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες της επιθυμητής λέξης, ID αριθμού ή παραπάνω λέξεις. Αφού εισάγετε την τιμή πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

Επεξεργασία κειμένου:
Επιλέξτε μία σειρά και πατήστε Επεξεργασία. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου μπορείτε να δείτε το πρωταρχικό κείμενο στα Αγγλικά, την δική σας μετάφραση ( η οποία μπορεί να είναι άδεια ) και το κουμπί όπου θα εισάγετε την μετάφραση. Για να διαγράψετε την μετάφραση απλά αφήστε το τελευταίο κουτί άδειο. Αφού πατήσετε ΟΚ αυτόματα αποθηκεύεται η μετάφρασή σας και χρησιμοποιείται στη site σας άμεσα.



Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 86189 φορές.1605 / 86189
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο