TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables Online - Άλλα θέματα

Έκδοση του Timetables Online για κινητά
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif

Το aSc Timetables Online περιέχει επίσης έκδοση προσαρμοσμένη για κινητά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του Timetables Online. Για να ανοίξετε την εφαρμογή Timetables Online, κάντε κλικ στην “Έκδοση για κινητά” στο αριστερό μενού και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Γενικές Οδηγίες

Ελέγξτε την εφαρμογή ακουμπώντας την επιθυμητή λειτουργία στο μενού. Πατήστε στο κουμπί “Προηγούμενο” στην πάνω αριστερά γωνία για να επιστέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και δεξί βέλος στην πάνω δεξιά γωνία για να αλλάξετε την ημερομηνία ή για να εμφανίσετε το επόμενο ή το προηγούμενο ωρολόγιο.

Υποστήριξη εκτός δικτύου
Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το Mobile Timetables ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Για αυτόν τον σκοπό το Mobile Timetables αποθηκεύει μερικά από τα δεδομένα του σε μια ειδική βάση δεδομένων μέσα στον διακοσμητή του τηλεφώνου σας και την χρησιμοποιεί εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές τα δεδομένα τα οποία βλέπετε μπορεί να είναι παλιά. Αυτό υποδεικνύεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Όταν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να ανανεώσετε τα δεδομένα.

Σημείωση: Η χρήση χωρίς διαδίκτυο υποστηρίζει μόνο θέαση των δεδομένων. Δεν είναι δυνατό να εισάγετε δεδομένα.

Περαιτέρω δυνατότητας μετά την σύνδεση

Αυτές οι περαιτέρω λειτουργίες θα εμφανιστούν αφού συνδεθείτε.

-Καθημερινό σχέδιο – Εδώ μπορείτε να δείτε τις διδασκαλίας της μέρας. Αλλάγες από τις αντικαταστάσει περιλαμβάνονται σε αυτήν την όψη.
- Ωρολόγιο – Θα δείτε έναν σύνδεσμο στην πάνω μεριά του μενού του ωρολογίου. Επίσης εάν είστε ο Υπεύθυνος ενός τμήματος, θα έχετε έναν σύνδεσμο για το ωρολόγιο του τμήματός σας.



Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 214706 φορές.4733 / 214706
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο