Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

flag aSc Rozvrhy - Podmienky

Skupiny musia začínať v rovnakom čase
Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif bg.gif

Pozrite prosím tento obrázok. Je tam zadefinované, že skupiny Španielčiny a Nemčiny budú vždy začínať v rovnakom čase:

Opatrne: vo väčšine situácii nemusíte nastaviť tento vzťah medzi kartičkami pretože hodiny priraďujete k skupinám a iba skupiny z toho istého delenia môžu byť v rovnakom čase. Takže softvér nedá spolu Španielčinu pre 1. skupinu a Telesnú výchovu pre skupinu Chlapci.

Ďalšie nesprávne použitie tohto vzťahu medzi kartičkami je, keď generátoru zakážete dať 1. skupinu na konci pondelka a 2. skupinu na konci utorka. Ak chcete, aby žiaci končili v rovnakom čase, radšej použite príslušný zaškrtávač v menu Trieda/Detaily.

Na druhej strane tento vzťah medzi kartičkami je vhodný, keď 1. skupina má hodinu Varenie, ktorá trvá 3 vyučovacie hodiny, kým 2. skupina počas tohto času bude mať hodinu Šitia a Ručné práce a 2. skupina bude začínať hodinou Šitia.


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 122287 krát.10880 / 122287
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok