Tvarkaraščių programa - pagalba internete
EduPage - Pagalba Internete

flag aSc Tvarkaraščiai - Pirmieji žingsniai

Naujo tvarkaraščio sudarymas arba jau sukurto redagavimas
Ši informacija yra šiomis kalbomis: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif eg.gif br.gif id.gif hr.gif il.gif mn.gif bg.gif

Paleidus programą, atsivers toks langas:

Naują tvarkaraštį galima sukurti taip:

1. Pasirinkus Nukurti naują tvarkaraštį: programa taip pat sukurs naujo tvarkaraščio langą, o po to nuosekliai atvers dialogų langus, prašydama įvesti informaciją. Tai garantuos, kad duomenys bus įvesti reikiama tvarka. Pavyzdžiui, negalima įrašyti mokytojų pamokų ir priskirti jas klasėms, prieš tai neįvedus informacijos apie klases.

2. Pasirinkus Bylos, Nauja sukurti naują pamokų tvarkaraštį: programa sukurs naują tvarkaraščio langą, kuriame Jūs galėsite įvesti visus duomenis: klases, disciplinas, mokytojus, pamokas, kabinetus ir kt. reikiamus duomenis.

Atidaryti esamą tvarkaraštį - jau įrašytą į kompiuterį tvarkaraštį galima atverti, paspaudus jo pavadinimą pele. Programa parodys aštuonių pastaruoju metu naudotų tvarkaraščių pavadinimus. Jeigu šiame sąraše reikiamo tvarkaraščio nėra, paspauskite "Peržiūrėti" ir suraskite reikiamą tvarkaraščio bylą kompiuterio diske ar kitoje laikmenoje.

Pastaba:
- Pagalbininką galima paleisti ir bet kada vėliau, pavyzdžiui, jau įvedus dalį duomenų. Tam reikia pasirinkti "Aprašymai, Pagalbininkas".
- Gera mintis būtų pažiūrėti demonstracinius tvarkaraščius, kurie yra pridėti prie šios tvarkaraščių programos ("Bylos, Parodyti demonstracinius tvarkaraščius"). Jie yra padalinti į kelias grupes - paprasti, apmokymo ir įvairių šalių - pastarieji yra realūs įvairių mokyklų tvarkaraščiai.


Ši informacija man labai padėjo Ši informacija man labai padėjo
Ši informacija nesuprantama Ši informacija nesuprantama
Aš ieškau kitos informacijos Aš ieškau kitos informacijos

Straipsnis peržiūrėtas 228569 kartų.9393 / 228569
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Ankstesnis straipsnis | Atgal į aSc Tvarkaraščiai programos pagalbos turinį | Kitas straipsnis