TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables - Σεμινάρια

Η προβολή του ωρολογίου προγράμματος των μαθητών
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif bg.gif

Επιλέγοντας τον μαθητή, στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε τις εκκρεμείς κάρτες του. Μπορείτε να σύρετε τις κάρτες των διδασκαλιών του από το κάτω μέρος και να τις τοποθετήσετε στο πλέγμα του ωρολογίου προγράμματος του μαθητή ή να μετακινήσετε τις κάρτες των διδασκαλιών που βρίσκονται τοποθετημένες στη σειρά του. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε πραγματικά τη θέση της διδασκαλίας σε αυτή την προβολή, αλλά ουσιαστικά αυτό που μπορεί να αλλάζει είναι η ομάδα σεμιναρίου στην οποία ανήκει ο μαθητής:

Για παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα κάνοντας κλικ στην διδασκαλία 141 του 1ου μαθητή, βλέπουμε ότι ανήκει στην ομάδα 3 του σεμιναρίου (είναι ένδειξη 141 3, που εμφανίζεται πάνω στην κάρτα).

Μόλις επιλέξετε την κάρτα η εφαρμογή εμφανίζει με πράσινο χρώμα τις θέσεις (ώρες) όπου μπορεί να τοποθετηθεί αυτή η διδασκαλία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σε αυτές τις θέσεις (ώρες) και άλλες ομάδες σεμιναρίου για το μάθημα με το νούμερο 141.

Τοποθετώντας την κάρτα στην 3η ώρα παρατηρούμε ότι η ομάδα άλλαξε στην 1 καθώς και το χρώμα της κάρτας που υποδηλώνει τον διαφορετικό εκπαιδευτικό που διδάσκει στην ομάδα αυτή. (Μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη χρωματική κωδικοποίηση, μέσα από την επεξεργασία του εκπαιδευτικού).

Η προβολή του ωρολογίου προγράμματος των μαθητών είναι χρήσιμη για κάποια τελική βελτίωση που ενδέχεται να κάνετε στο ωρολόγιο πρόγραμμά τους. Αν αφαιρέσετε κατά λάθος μία κάρτα από το πλέγμα του ωρολογίου αυτή θα την δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης στο οποίο θα δείτε και κάρτες που ενδεχομένως μπορεί να μην τοποθετηθούν στο ωρολόγιο πρόγραμμα, εξ’ αιτίας ίσως μη ρεαλιστικών επιλογών από τους μαθητές.

Δείτε επίσης:
Προβολή ωρολογίου προγράμματος: "Μαθητές σε αναμονή"


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 89846 φορές.2789 / 89846
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο