Tvarkaraščių programa - pagalba internete
EduPage - Pagalba Internete

Ši informacija yra šiomis kalbomis: gb.gif sk.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif il.gif

Šis modulis naudojamas peržiūrėti įrašytoms pamokų pastaboms, pamokoms, kurios buvo pavaduotos kitų mokytojų, neįvykusioms pamokoms.

Jis pasiekiamas, prisijungus prie "Tvarkaraščių internete" ir dešinėje pusėje pasirinkus meniu punktą "Ataskaitos". Tada atsidarys naujas puslapis, kurio pasirinkimai yra viršutinėje meniu juostoje.

Nustatymai:
Sritis - galite pasirinkti dienos planą, pavadavimus ir nedalyvavimus. Tai yra pradinis pasirinkimas, nuo kurio priklausys, kokie langai bus atveriami.

Galiojimas - galima pasirinkti laikotarpį, kurio įrašus norite matyti. Jei pradinis pasirinkimas netinka, pasirinkite paskutinį meniu punktą - Datos, tada atsiras du mygtukai, kuriais gaėsite nustatyti reikiamą laiko intervalą.

Klasė ir Disciplina leidžia pasirinkti, kad būtų rodomas tik vienas iš šių objektų. Jei norite, kad sąrašas būtų nefiltruojamas, pasirinkite pirmą - tuščią - punktą.
Jeigu meniu atsiranda eilutė su užrašu PROBLEMOS, po ja esantys punktai negali būti pasirinkti. Norėdami išspręsti šią problemą, kreipkitės į administratorių.

Meniu juostoje yra ir žymimieji langeliai, kuriais galima pasirinkti įvairių rūšių pastabas, kurias įvedėte į savo Dienos planą.

Jeigu pasirinkote Ataskaitų nustatymus, norėdami pamatyti rezultatus, paspauskite mygtuką Atnaujinti. Jeigu pakeitėte kurio nors elemento nustatymus, paspauskite šį mygtuką dar kartą.

Norėdami atspausdinti sukurtą sąrašą, paspauskite mygtuką Spausdinti.


Ši informacija man labai padėjo Ši informacija man labai padėjo
Ši informacija nesuprantama Ši informacija nesuprantama
Aš ieškau kitos informacijos Aš ieškau kitos informacijos

Straipsnis peržiūrėtas 112058 kartų.3655 / 112058
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Ankstesnis straipsnis | Atgal į aSc Tvarkaraščiai programos pagalbos turinį | Kitas straipsnis