Tvarkaraščių programa - pagalba internete
EduPage - Pagalba Internete

Ši informacija yra šiomis kalbomis: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif eg.gif bg.gif

Paspaudus mygtuką "Apribojimai", atsivers toks langas:

Jame galima:

1. Nustatyti pamokų laiką. Galite leisti atvykti į antrą pamoką. Kartais yra būtina, kad kai kuriems mokiniams pamokos prasidėtų nuo antros pamokos. Tuomet programos algoritmas gali sukurti tokius tvarkaraščius, kuomet viena klasės grupė turi pirmą pamoką, o kita – neturi, ir jos mokslo diena prasideda antrąja pamoka. Tai gali gerokai palengvinti tvarkaraščio sukūrimą, o kartais tai gali būti netgi būtina.
Detalią informaciją galėsite įvesti paspaudę mygtuką "Detaliau", žiūrėkite: Mokymo dalis: kaip leisti kai kurioms klasėms ateiti į mokyklą vėliau arba vėliau baigti pamokas

2. Įvesti maksimalų pamokų, kurios reikalauja pasiruošimo namuose, skaičių per dieną. Žiūrėkite: Namų darbų ruošimas

3. Nuspręsti, ar klasės grupėms pamokos turi baigtis tuo pačiu metu.
Žiūrėkite: Abiems grupėms pamokos turi baigtis tuo pačiu metu

4. Nustatyti pietų pertrauką. Žiūrėkite: Kaip nurodyti, kada klasė gali turėti pietų pertrauką?

5. Nustatyti maksimalų pamokų skaičių pozicijose, pažymėtose klaustuku. Pavyzdžiui, kad 6c klasė gali turėti ne daugiau nei dvi 7-as pamokas per savaitę. Žiūrėkite: Kaip nurodyti, kad klasė turėtų ne daugiau nei 1 septintą pamoką ir ne daugiau nei 1 nulinę pamoką per savaitę?

6. Galite nustatyti, kad klasės vadovas turi turėti pamokas savo klasei tam tikru laiku. Žiūrėkite: Ką daryti, jeigu klasės vadovas visada turi vesti pirmąją pamoką?

Pastaba: Galite įvesti šias sąlygas bet kada tvarkaraščio kūrimo metu. Todėl darbo pradžioje jas galite ignoruoti, o vėliau, tobulindami tvarkaraštį, galite įvesti daugiau sąlygų.


Ši informacija man labai padėjo Ši informacija man labai padėjo
Ši informacija nesuprantama Ši informacija nesuprantama
Aš ieškau kitos informacijos Aš ieškau kitos informacijos

Straipsnis peržiūrėtas 130976 kartų.5195 / 130976
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Ankstesnis straipsnis | Atgal į aSc Tvarkaraščiai programos pagalbos turinį | Kitas straipsnis