Rozvrhy - Online návody
Agenda - Online návody
EduPage - Online návody

flag aSc Rozvrhy - Prvé kroky

Vytvorenie nového rozvrhu alebo otvorenie už existujúceho rozvrhu
Tento článok je preložený: gb.gif sk.gif de.gif es.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif eg.gif br.gif id.gif hr.gif il.gif mn.gif bg.gif

Po spustení programu sa objaví nasledovná obrazovka:

Nový rozvrh môže byť vytvorený dvomi spôsobmi:

1. Nový: Táto možnosť podobne ako Sprievodca vytvorí prázdny rozvrh, kde sa budú postupne otvárať dialógové okná na zadávanie údajov.

2. Vytvor nový rozvrh: Vytvor nový rozvrh - Sprievodca vytvorí prázdny rozvrh a bude postupne otvárať dialógové okná na zadávanie údajov. Takto sa zabezpečí to, že údaje budú zadané v správnom poradí.

Existujúci rozvrh môžete otvoriť kliknutím na názov súboru v sekcii Posledné súbory, kde sa zobrazuje posledných 8 dokumentov, s ktorými ste pracovali. Ak hľadáte starší súbor, tak kliknite na Otvoriť z disku... a hľadajte súbor vo vašom počítači.

Poznámka:
- Sprievodcu si môžete spustiť aj hocikedy neskôr a to cez menu Zadanie/Sprievodca
- je celkom vhodné si pozrieť aj ukážkové súbory. Najskôr pozrite Základné ukážkové súbory. Potom môžete skúsiť pozrieť ukážkové súbory Zo sveta. Všetky ukážkové súbory sú rozvrhy zo skutočných škôl.


Tento článok mi pomohol Tento článok mi pomohol
Tento článok je nepochopiteľný Tento článok je nepochopiteľný
Hľadal som niečo iné. Hľadal som niečo iné.

Tento článok bol videný 228677 krát.19199 / 228677
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Predchádzajúci článok Naspäť na obsah Ďalší článok