TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag aSc TimeTables Online - Άλλα θέματα

Προσθήκη ωρολογίου στην εφαρμογή του ημερολογίου ( Ημερολόγιο Google, Outlook, Ημερολόγιο iPhone...)
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif sk.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Με το Timetables Online μπορείτε να προσθέσετε γεγονότα από το σχολείο σας στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε να βρείτε αυτή την λειτουργία αφού συνδεθείτε ως εκπαιδευτικός στις “Ρυθμίσεις” – “Άλλα” – “Η εφαρμογή μου”.

iCalendar αρχείο (ICS)
Νε αυτήν την λειτουργία μπορείτε απλά να κατεβάσετε το τρέχον καθημερινό σχέδιό σας σε ένα ICS αρχείο, το οποίο μπορείτε να εισάγετε στην αγαπημένη σας εφαρμογή ημερολογίου.

Εάν θέλετε να ανανεώνονται τα δεδομένα είναι καλύτερη λύση να χρησιμοποιήσετε το Webcal.

Webcal
Για να ενεργοποιήσετε το Webcal, κάντε απλά κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση Webcal”. Το Timetables Online θα δημιουργήσει ένα μοναδικό URL σύνδεσμο για το ημερολόγιό σας, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στις εφαρμογές σας, όπως το Google calendar, το Outlook, το iPhone calendar (δείτε οδηγίες παρακάτω), το Mozilla Thunderbird και άλλα...

Προσθήκη ημερολογίου σε iPhone/iPad
Στο Safari, συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου σας ( όχι την έκδοση για κινητές συσκευές ). Κατευθυνθείτε στο “Προφίλ”, ενεργοποιήστε το Webcal και μετά κάντε κλικ στον σύνδεσμο ”Webcal”. Όταν το σύστημα σας ρωτήσει “Εγγραφή στο ημερολόγιο Χ;” πατήστε “Εγγραφή”.

Σημειώσεις
Ιδιωτικότητα – Κρατήστε τον σύνδεσμο του ημερολογίου σας κρυφό. Οποιοσδήποτε γνωρίζει αυτόν τον σύνδεσμο έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος άλλος γνωρίζει τον σύνδεσμο αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή ”Επαναφορά Συνδέσμου” για να δημιουργήσετε μία νέα διεύθυνση (καθιστώντας την παλιά άκυρη).

Εύρος ημερών – Το ημερολόγιο δημιουργείτε πάντα για τις 7 περασμένες ημέρες, την σημερινή και τις επόμενες 30.


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 189858 φορές.1893 / 189858
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο