TimeTables - Online Help
EduPage - Online Help

flag Αντικαταστάσεις (aSc Substitutions) - Προσδιορισμός αντικαταστάσεων

Διδασκαλίες με 2 εκπαιδευτικούς - πως να ακυρώσετε την διδασκαλία για τον ένα μόνο καθηγητή
Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε: gb.gif pl.gif ru.gif gr.gif lt.gif

Εάν έχετε διδασκαλία με 2 εκπαιδευτικούς στο ωρολόγιό σας, το πρόγραμμα καταλαβαίνει ότι διδάσκουν μαζί – 2 εκπαιδευτικοί διδάσκουν μία ομάδα μαθητών μαζί. Εάν ένας από τους δύο εκπαιδευτικούς απουσιάζει μπορείτε να επιλέξετε “Ακυρώθηκε” στην αντικατάσταση και θα ακυρώσει ολόκληρη την διδασκαλία. Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε μόνο για τον ένα εκπαιδευτικό. Πως θα το κάνετε αυτό;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για το πώς θα διαχειριστείτε αυτή την κατάσταση:

Εισάγετε την διδασκαλία ως σπασμένη διδασκαλία στο ωρολόγιο

Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα είναι ο ορισμός της διδασκαλίας στο ωρολόγιο. Έχετε εισάγει τη διδασκαλία ως συνδιδασκαλία – 2 εκπαιδευτικοί διδάσκουν μία ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα είναι σπαστό μάθημα – 2 εκπαιδευτικοί διδάσκουν 2 ομάδες μαθητών. Για να διορθώσετε το πρόβλημα πρέπει να εισάγετε τις διδασκαλίες ως σπαστές – 2 διδασκαλίες, κάθε μία σε έναν εκπαιδευτικό και μία ομάδα.

Δείτε επίσης: Κατηγορίες

Μην ακυρώσετε την διδασκαλία και μην ορίσετε αναπληρωτή εκπαιδευτικό

Στο aSc Substitutions εάν δεν ορίσετε αναπληρωτή εκπαιδευτικό και δεν ορίσετε την αναπλήρωση ως ακυρωμένη, τότε στο Edupage λαμβάνεται σαν ο εκπαιδευτικός να απουσιάζει από αυτήν την διδασκαλία, άρα θα γίνει ακριβώς αυτό που θέλετε. Όμως αυτή με αυτήν την λύση δεν θα εμφανίζεται η απουσία του εκπαιδευτικού στην τοπική εκτύπωση.

Χρησιμοποιήστε το Substitutions Online αντί για το aSc Substitutions

Στο Substitutions Online, εάν υπάρχουν παραπάνω εκπαιδευτικοί από ότι διδασκαλίες, υπάρχουν 2 επιλογές για να ακυρώσετε την διδασκαλία, μία για κάθε εκπαιδευτικό.

Δείτε επίσης: Substitutions Online


Το άρθρο αυτό με βοήθησε Το άρθρο αυτό με βοήθησε
Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό Το άρθρο αυτό δεν είναι κατανοητό
Ψάχνω για κάτι άλλο Ψάχνω για κάτι άλλο

Αυτό το άρθρο αυτό προβλήθηκε 54222 φορές.1288 / 54222
ViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViewsViews

Προηγούμενο άρθρο Πίσω στη βοήθεια του aSc Timetables Επόμενο άρθρο